Defi Line, uw field-partner voor kwalitatief marktonderzoek

Onze Knowhow


Recrutering van de "QUALI" consumenten

OPINIONS.BE verzekert reeds meer dan 10 jaar om die consumenten te vinden die overeenkomen met het gevraagde profiel. We maken er een erezaak van om zo goed als mogelijk de ons opgelegde quota's te bereiken.

Beheren van on-line enquetes

Door onze nauwe samenwerking met een bedrijf gespecialiseerd in webapplicaties bieden we U de mogelijkheid om on-line enquetes te organiseren. Nadien kan U de resultaten onbewerkt of met de bijbehorende analyse verkrijgen.

Organisatie van zaaltesten

Wij organiseren zaaltesten waarvoor preselectie nodig is.

Referenties

Heel wat marktonderzoekbureaus zoals Significant, Rogil, Ipsos, Keystone, IRB, EGERIE Research, Why5, Sens21 en zoveel andere doen beroep op ons en vertrouwen ons.

 

We werken ook regelmatig samen met belangrijke spelers in de sector van de grote distributie, de radio, de energie, de verzekeringen, enz.. Het vertrouwelijke karakter van onze 'blinde' studies laat het ons niet toe namen te noemen.

 

We staan echter steeds ter Uwer beschikking om informatie toe te lichten in een persoonlijk gesprek met U. 


Uitrusting


Organisatie van "QUALI" groepen

We stellen een vergaderruimte ter beschikking die U de mogelijkheid geeft om ronde-tafel-gesprekken te organiseren in een ambiante sfeer. Ons kantoor is bescheiden maar het geeft de bezoekers een goed gevoel en het stelt de consument helemaal op zijn gemak, wat erg belangrijk is.

De opvolging van vergaderingen

U kan de vergaderingen volgen door middel van real-time videobeelden. Onze observatieruimte biedt maximum plaats aan 4 personen.

Vertaling

We hebben de nodige installatie om een groep te observeren op scherm mét simultane vertaling.

Transcriptie

We kunnen ervoor zorgen dat de groepsdialogen simultaan genotuleerd worden door middel van een tekstverwerkingssysteem. U krijgt deze file op het einde van de vergadering dadelijk per mail toegestuurd.

Beeld- en geluidsopname

De vergaderingen worden opgenomen op DVD. De dialogen worden vertaald en beide talen zijn aanwezig op de DVD's.


Het Team


Chantal Fiten

 

 

Na haar marketing opleiding creëerde Chantal in het jaar 2000 Opinions.be. Wat voor haar het belangrijkste is: kwaliteitswerk leveren in een onspannen, vriendschappelijke sfeer, binnen het kader van haar bedrijf Defi Line.

 

+32.483.736331

Axelle Richard

 

Axelle beheert sinds 2007 de recrutering van consumenten voor Defi Line op een super-professionele wijze. Van maandag tot donderdag, van 9 uur tot 17 uur, staat ze ter Uwer beschikking met een grote glimlach. Daarnaast is een super "mama" voor haar kindjes Charline en Liam.

 

+32.474.221636

Nathalie Nizette

 

Nathalie is onze steunpilaar voor het organiseren van de ronde-tafel-gesprekken. Ze beheert de technische kant meesterlijk, ze neemt ook de transcriptie voor haar rekening èn ze zorgt voor onze klanten . Nathalie is daarnaast ook een professionele fotografe, wat waarschijnlijk de reden is waarom ze er een hekel aan heeft op een foto te verschijnen... 

 

+32.491.717168

Auriane Richard

 

Souriante, dynamique et professionnelle, Auriane collabore de manière efficace à l'organisation de nos focus groups.

Marylène Vandenbulcke

 

Une personnalité sympathique qui vous accueille dans notre bureau de Liège.

 

Vous serez séduits par le sens de l’organisation et le dynamisme de Marylène. Marylène se chargera aussi de la retranscription des échanges avec les répondants.

Contact


Chantal Fiten

+32.483.736331

chantal.d@defiline.be

 

Defi Line bvba

Paul Hymanslaan 125 B8 

1200 Sint Lambrechts Woluwe (Brussel)

BTW : BE0 864851109